dilluns, 3 d’abril del 2017

CLUB PENGUIN TANCA LES SEVES PORTES

Resultat d'imatges de club penguin cerradoClub Penguin és un joc multijugador en el qual tu ets un pingüí i estàs a una illa, però en aquella illa i han més pingüins que són altres persones com tu i edificis on pots fer diverses activitats, aquest lloc era el meu lloc preferit de la meva infància, jugant amb gent a curses de trineu, anar a concerts, etc... Però, tot això va canviar el passat 29 de març, aquell día, Club Penguin va tancar les seves portes, perquè?

Resultat d'imatges de club penguin cerradoDisney, propietari del Club Penguin desde 2007, ha tret un joc per al mòbil anomenat Club Penguin ISLAND, les diferències són que es en 3D i a mes a mes incorpora diferents espais i activitats.

No veig necessari tancar el Club Penguin d’ordinador, ja que no tots el nens poden permetre’s un mòbil per a jugar-ne a aquest nou joc.

He anat al Play Store i he vist que el joc només en té 500.000 descàrregues, 40.095 persones han donat la seva opinió i de 5 punts només en té 2,4, i les compres allà només van de 4€ a 8€, en canvi, en la versió anterior d'ordinador, les compres oscil·laven entre els 6€ a cuasi 30€, per això, podem concloure que era millor el Club Penguin d’ordinador perquè generen més diners i tenien MOLTS MES JUGADORS que al joc del mòbil.


Eric Hurtado 3r ESO B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada