dilluns, 20 de febrer del 2017

TOT SOBRE FERRARI LAND

En aquest post informarem sobre el nou parc d'atraccions a PortAventura, FerrariLand. Aquest parc està creat per als amants del motor, gràcies a la marca llegendària Ferrari tenim l'oportunitat de provar simuladors semiprofessionals i atraccions que simulen la velocitat dels cotxes més ràpids del món, els Fórmula 1.

Aquestes seran totes les atraccions que hi haurà al parc:

-Ferrari Land Gallery: aquesta galeria de cotxes tindrà lloc dintre del recinte de Ferrari Experience. En aquesta galeria gaudiràs dels cotxes més importants en la història de la marca italiana en el món del motor.


-Experiència virtual F1: En aquesta atracció gaudiràs d'una experiència realista sobre com es comporta un cotxe de Fórmula 1. També hi està aquesta mateixa atracció en turismes de competició ( GT ).

-Accelerador vertical: Aquesta atracció podràs gaudir d'una acceleració similar a la d’un Fórmula 1. L’atracció arriba fins a 180 km/h en 5 segons i arriba fins a una alçària de 112 metres.

-Simuladors: Viu l’experiència més similar a la d’un pilot de Fórmula 1 en aquest simulador semiprofessional. Hi haurà 8 simuladors (6 per a adults i 2 per a nens). El joc que utilitzaran es Asseto Corsa i no tindràs cap ajuda per a fer l’experiència més real. Gràcies al moviment de cabina l’experiència és bastant real. Et sentiràs pilot de Ferrari per un dia.

-Torres de caiguda lliure: En aquesta atracció sentiràs l’adrenalina d’una caiguda lliure des d'una torre de 55 metres d’alçària.

-Torre de rebot: sentiràs el mateix que a les torres de caiguda lliure però amb la diferència que en aquesta torre sortiràs rebotat diverses vegades.

-Circuit: Gaudeix d’un increïble experiència en un circuit amb cotxes (no sabem si seran karts o cotxes de Ferrari reals). El traçat compta amb 570 metres de recorregut, a dia d’avui no sabem tampoc el nombre de revolts que tindrà el circuit.

-Pit Stop Simulator: Podràs experimentar l'emoció que sent un mecànic real de Fórmula 1, durant una parada en boxes, amb la teva família o amics, en el menor temps possible. En aquesta atracció utilitzaran una maqueta a mida real del F10 el cotxe de Fernando Alonso i Felipe Massa en la temporada 2010 i que va ser subcampió del món.


Preus:

David Gallego, 3r ESO B
Francesc Daniel Solís, 3r ESO B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada